Spanyol alapfokú nyelvvizsga

2019-03-19

Mire jó a spanyol alapfok? Talán nem tekinted olyan nagy kihívásnak, azonban számos előnye van, amelyet kamatoztathatsz az életben. Íme, néhány közülük!

exam.jpg- Kipróbálhatod magad éles helyzetben - Ha valójában a középfokú nyelvvizsga a cél, az alapfok megugrása jó kis bemelegítést nyújthat számodra a középfok előtt. Megtudhatod, az adott vizsgáztató helyen, hogyan zajlik a szóbeli vizsga, mennyire reagálsz jól az egyes feladattípusoknál. Lehet például, hogy csak ott derül ki számodra, hogy nem tudsz elég spontán módon válaszolni egy-egy váratlan kérdésre. A középfokúra már ennek a tapasztalatnak a fényében tudsz készülni.

- Sikerélményt ad - Ha önállóan tanulsz nyelvet, nagyszerű visszajelzést jelenthet az alapfokú nyelvvizsga megszerzése!

- Kijelöli az utat a továbblépéshez - A sikeres alapfokú nyelvvizsga löketet adhat ahhoz, hogy a nyelvvel tovább foglalkozz és meg se állj a középfokig!

- Plusz pénz - Egyes munkahelyeken az alapfokú nyelvvizsgáért plusz juttatást kapsz.

- Alap külföldre költözés előtt - Tudvalevő, hogy a spanyolok nem beszélnek nyelveket, így az tud leginkább érvényesülni a kinti munka világában, aki felszed magára némi spanyoltudást utazás előtt. Mivel az alapfokú nyelvvizsga pont a leghétköznapibb témakörökben támaszt követelményeket, keresve sem találsz jobb bemelegítést az utazáshoz, mint a nyelvvizsgázást!

- Gyakorlás a gyerekeknek - Ha a geyermeked komolyan veszi a nyelvvizsgázást, küldd el alapfokúra! Ha jó idegen nyelvből, a siker szinte garantált, ami lendületet adhat a folytatáshoz.

Válassz spanyol nyelvtanárt magadnak!

Spanyol nyelvtanítás

spanyol általános
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Paróczai Márta
3 500 Ft

Spanyol nyelvtanítás kezdőtől az abszolút felsőfokig, kicsiknek és nagyoknak. Nyelvvizsgára felkésztés. Általános és szakmai is (Gazdasági és turisztikai), egy nyelvű vagy két nyelvű nyelvvizsga, DELE. Közép és emelt szintű érettségére felkészítés. Társalgás.

Magánóra

spanyol általános
A1, A2, B1, B2, C1
Tóth Beatrix
6 000 Ft

Részletes bemutatkozóhoz és további információkért kérlek kattints ide: www.mivanveled.hu  

Spanyol nyelvóra

spanyol általános
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Paróczai Márta
3 500 Ft

Spanyol nyelvtanítás kezdő szinttől az abszolút felsőfokig. Kicsiknek és nagyoknak. Nyelvvizsgára felkészítés. Szakmai is. Társalgás.

Spanyol tanulás blog

Instant tippek spanyol tanuláshoz

2019-07-05

Úgy érzed nem fog az agyad? Egy kis változtatással eredményesebbé válhatsz a spanyol tanulásban. Tippek következnek!

5 ingyenes app, amivel tökéletesítheted a spanyol tudásod

2019-04-12

A következő spanyoltanuló alkalmazásokkal garantáltan hasznossá tehetsz egy unalmas vonatutat, egy végtelennek tűnő sorbanállást vagy bármilyen olyan időszakot, amikor csak bámulnál ki a fejedből.

Spanyol alapfokú nyelvvizsga

2019-03-19

Mire jó a spanyol alapfok? Talán nem tekinted olyan nagy kihívásnak, azonban számos előnye van, amelyet kamatoztathatsz az életben. Íme, néhány közülük!